Smoelenboek

Onze leden stellen zich voor.
(Op de info pagina is meer informatie te vinden over het koor zelf.)

Anneroos (33)
Ik ben Anneroos en ben 33 jaar oud.
Ik ben al 16 jaar lid van Praise. Ik ben er sopraan, jarenlang deel van het bestuur geweest en nu nog wel actief in de archiefcommissie en tekstgroep. Wat ik erg leuk vind aan Praise is dat het er altijd gezellig is & dat iedereen welkom is. We zingen met plezier & er is altijd tijd voor een geintje. Eigenlijk zijn we een soort van disfunctionele familie; een echte Praisefamilie, dus. 😉
In mijn vrije tijd ben ik fan van op de bank lezen, series kijken, spelletjes spelen & kopjes thee drinken.

ChristinaChristina (21)
Hallo, ik ben Christina en ik ben 21 jaar oud.
Ik zing ook bij Praise en ik sta tussen de sopranen.
Mijn hobby’s zijn tennissen, zwemmen, voetballen, softballen, lezen, dansen, tv kijken, tekenen en zingen natuurlijk ook.
Als ik mag zingen dan ben ik blij. Zingen doe ik dan ook graag, maar het liefst samen met Praise. 😀

 

leon

Leon (26)
Ik ben stil, gezellig en grappig.
Ik ben student aan de Haagse Hogeschool waar ik Process and Food Technology studeer. In mijn ‘vrije tijd’ dans ik en zit natuurlijk bij Praise waar ik momenteel als enige bas zing.
In de zomers ga ik graag mee met de Taizé jongerenreis en ben twee keer mee geweest naar de WJD. Ik heb heel lang aan judo gedaan, maar op dit moment heb ik daar te weinig tijd voor, dus die zwarte band laat nog even op zich wachten.

LoraineLoraine (27)
Ik ben Loraine en ik ben in 3 woorden: thuis bij Praise.
Ik zit op het moment in mijn twaalfde Praisejaar (in het jaar dat je 15 wordt, mag je namelijk al bij Praise). Beginnend als alt heb ik door de jaren heen veel geleerd bij Praise, onder andere in de tekstgroep. Inmiddels leer ik door in het bestuur als penningmeester en zelfs in het combo met bas.
Het mooiste aan Praise vind ik dat het een familiegevoel heeft, waarbij iedereen die wil zingen (tussen de 15 en 30 jaar) welkom is.
Toen ik bij mijn eerste Paaswake met Praise niet zelf mijn kaarsje uit durfde te blazen (i.v.m. eventueel rondvliegend kaarsvet), zat Sandra (inmiddels oud-lid) naast me om daar mee te helpen. Nu, bijna tien jaar later, delen wij Praisers nog steeds zorgen en overwinningen met elkaar. En niet te vergeten: er is altijd ruimte voor meer Praisers.

MarissaMarissa (24)
Ik ben politica, pianist, sopraan, minder valide (daar merk je weinig meer van). Bij Praise gaan we regelmatig de hoogte in en daar doe ik luidkeels aan mee. De laagte natuurlijk ook, maar dat is wat lastiger.
Ik ben student aan de hogeschool Rotterdam. Daar ben ik 4ejaars aan de leraren opleiding Wiskunde. Ik werk bij studiekring daar geef ik bijles in… wiskunde, maar ook andere vakken.
Ik zing al bij Praise, wat een rekenwerk was dat, sinds januari 2010. Dus 6 jaar en ik ben daarvan 5 jaar onderdeel geweest van de tekstgroep waarin we de thema’s voor vieringen verzinnen en liedjes uitzoeken.

RobRob (22)
In 2 woorden ben ik: gezellig en vrolijk.
Ik heb VWO gedaan op het Alfrink College in Zoetermeer en nu studeer ik Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit Delft.
Bij Praise ben ik een tenor en ben ik, na hier en daar al stiekem mee te denken, en door de sterke overredingskracht van Arjen en Sander, twee jaar terug officieel in de PR-commissie gestapt.
Zelf zit ik inmiddels 5 jaar bij Praise, ik ben er oorspronkelijk terechtgekomen nadat ik een keer mee werd genomen door een klasgenoot en ben gebleven omdat het gewoon vet gezellig is! Mijn favoriete moment met Praise is het Jongerenkorenfestival in Poeldijk, omdat het ook leuk is om allemaal andere koren een keer te zien/horen.

SanderSander (24)
In 3 woorden ben ik: groen, enthousiast en positief.
Ooit begonnen aan Technische Informatica en de opleiding Tweedegraads Biologie Docent. Nu professioneel inclusiedanser, grotendeels gebaseerd in Engeland.
Bij Praise ben ik een tenor en ooit ben ik, uit nieuwsgierigheid, begonnen bij de PR-commissie, daarna vrijwel alle commissies gedaan. Nu nog altijd nieuwsgierig en de passie kreeg ik er gratis bij.
Zelf zit ik inmiddels 5 jaar bij Praise, ik ben er ooit terechtgekomen via een schoolvriendin maar ben blijven hangen dankzij de gezelligheid. Mijn favoriete moment bij Praise was Praisedijk 2015, wat hebben we er een energie van gekregen!

Sanne (21)
Ik ben Sanne en ik ben 21 jaar.
Ik zit al 4 jaar bij Praise en ga er altijd met plezier naar toe. Niet alleen omdat ik het erg leuk en gezellig vind met alle andere koorleden, maar ook omdat ik mezelf mag zijn en dat is zoals elk ander koorlid van Praise nou eenmaal prettig gestoord.
Bij Praise zing ik als alt, maar ik ben wel degene die nog niet echt m’n mond durf open te trekken als we gaan zingen. Dit is vooral omdat ik nog steeds het idee heb dat ik echt niet mooi kan zingen. Maar daar kom ik wel overheen.
Naast zingen bij Praise doe ik al sinds mijn vijfde aan ijshockey bij de Zoetermeer Panters als keeper en speelde ik op het 1 na hoogste niveau in Nederland. Ook heb ik inline hockey in Duitsland gespeeld. We zijn een echte ijshockey familie want ook mijn broer speelt ijshockey als keeper en mijn moeder heeft het een paar jaar gedaan. IJshockey kost veel tijd maar toch ben ik super blij dat ik het kan combineren met Praise, want ik zou echt niet meer zonder Praise kunnen.
Sinds 2020 doe ik de opleiding Biologie en medische laboratoriumonderzoek aan de Hogeschool Leiden waar ik tot nu toe met veel plezier na toe ga.

 

 

Deel in het plezier
  • 11
  •  
  •  
  •