Smoelenboek

Onze leden stellen zich voor.
(Op de info pagina is meer informatie te vinden over het koor zelf.)

Anneroos (33)
Ik ben Anneroos en ben 33 jaar oud.
Ik ben al 16 jaar lid van Praise als sopraan, jarenlang deel van het bestuur geweest en nu nog actief in de archiefcommissie en tekstgroep. Wat ik erg leuk vind aan Praise is dat het er altijd gezellig is & dat iedereen welkom is. We zingen met plezier & er is altijd tijd voor een geintje. Eigenlijk zijn we een soort van disfunctionele familie; een echte Praisefamilie, dus. 😉
In het gewone leven werk ik op het kantoor van een kinderopvangorganistatie. Naast zingen (bij Praise, maar ook onder de douche, in de keuken of op de fiets) ben ik fan van op de bank lezen, series kijken, spelletjes spelen, m’n beginnende skills op de gitaar verder ontwikkelen & kopjes thee drinken.

Arjan (26)

Christina

 

 

 

 

 

 

Christina (24)
Hallo, ik ben Christina en ik ben 24 jaar oud.
Ik zing ook bij Praise en ik sta tussen de sopranen.
Mijn hobby’s zijn tennissen, zwemmen, voetballen, softballen, lezen, dansen, tv kijken, tekenen en zingen natuurlijk ook.
Als ik mag zingen dan ben ik blij. Zingen doe ik dan ook graag, maar het liefst samen met Praise. 😀

 

Felicia (22)

 

 

 

 

 

 

Jan (31)

 

 

 

 

 

 

 Judith (27)

 

 

 

 

 

 

leon

Leon (29)
Ik ben stil, gezellig en grappig.
Ik ben student aan de Haagse Hogeschool waar ik Process and Food Technology studeer. In mijn ‘vrije tijd’ dans ik en zit natuurlijk bij Praise waar ik momenteel als enige bas zing.
In de zomers ga ik graag mee met de Taizé jongerenreis en ben twee keer mee geweest naar de WJD. Ik heb heel lang aan judo gedaan, maar op dit moment heb ik daar te weinig tijd voor, dus die zwarte band laat nog even op zich wachten.

LoraineLoraine (30)
Hallo wereld!
Ik ben Loraine en ik ben al mijn halve leven lid van Praise. Beginnend als alt heb ik door de jaren heen veel geleerd bij Praise, onder andere in de tekstgroep en in het bestuur als penningmeester. In het combo ben ik de bas. Op dit moment hebben we even geen dirigent (maar ben je er één, meldt je aan 😉 ), dus zwaai ik soms wat naar mijn medePraiseleden. 😊
Naast zingen hou ik van dansen, lezen, sla-pen, breien, matig ukelele spelen, lekker eten en tijd doorbrengen met familie en vrienden.

MarissaMarissa (27)
Ik ben politica, pianist, sopraan, wiskunde nerd, geek en puzzelaar. Bij Praise gaan we regelmatig de hoogte in en daar doe ik luidkeels aan mee. De laagte natuurlijk ook, maar dat is wat lastiger.
Ik ben tweedejaars student Technische Wiskunde aan de TU Delft. Voor alle vragen over wiskunde kun je dus bij mij terecht. Naast mijn studie ben ik actief bij de PvdA en de Jonge Socialisten.
Ik zing al bij Praise sinds januari 2010.

Martijn (23)

 

 

 

 

 

 

Myrthe (18)

 

 

 

 

 

 

Rob

Rob (25)
In 2 woorden ben ik: gezellig en vrolijk.
Ik heb VWO gedaan op het Alfrink College in Zoetermeer en nu studeer ik Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit Delft.
Bij Praise ben ik een tenor en ben ik, na hier en daar al stiekem mee te denken, en door de sterke overredingskracht van Arjen en Sander, twee jaar terug officieel in de PR-commissie gestapt.
Zelf zit ik inmiddels 5 jaar bij Praise, ik ben er oorspronkelijk terechtgekomen nadat ik een keer mee werd genomen door een klasgenoot en ben gebleven omdat het gewoon vet gezellig is! Mijn favoriete moment met Praise is het Jongerenkorenfestival in Poeldijk, omdat het ook leuk is om allemaal andere koren een keer te zien/horen.

Sander (27)
In 3 woorden ben ik: gedreven, enthousiast en nieuwsgierig.
Ooit begonnen bij Holland Dance dankzij goede vrienden bij Praise. Nu professioneel inclusiedanser, op en af naar Engeland en Nederland.
Bij Praise ben ik een tenor en ooit ben ik, begonnen bij de PR-commissie, daarna de activiteitencommissies, barcommissie etcetera! Nu nog altijd nieuwsgierig en vereerd om in het bestuur van WESP te zitten, waar Praise een onderdeel van is.
Zelf zit ik inmiddels 8 jaar bij Praise, ik ben er ooit terechtgekomen via een schoolvriendin maar ben blijven hangen dankzij alle gezelligheid. Mijn favoriete moment bij Praise was Praisedijk 2015, wat hebben we er een energie van gekregen!

Sanne (21)
Ik ben Sanne en ik ben 21 jaar.
Ik zit al 4 jaar bij Praise en ga er altijd met plezier naar toe. Niet alleen omdat ik het erg leuk en gezellig vind met alle andere koorleden, maar ook omdat ik mezelf mag zijn en dat is zoals elk ander koorlid van Praise nou eenmaal prettig gestoord.
Bij Praise zing ik als alt, maar ik ben wel degene die nog niet echt m’n mond durf open te trekken als we gaan zingen. Dit is vooral omdat ik nog steeds het idee heb dat ik echt niet mooi kan zingen. Maar daar kom ik wel overheen.
Naast zingen bij Praise doe ik al sinds mijn vijfde aan ijshockey bij de Zoetermeer Panters als keeper en speelde ik op het 1 na hoogste niveau in Nederland. Ook heb ik inline hockey in Duitsland gespeeld. We zijn een echte ijshockey familie want ook mijn broer speelt ijshockey als keeper en mijn moeder heeft het een paar jaar gedaan. IJshockey kost veel tijd maar toch ben ik super blij dat ik het kan combineren met Praise, want ik zou echt niet meer zonder Praise kunnen.
Sinds 2020 doe ik de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek aan de Hogeschool Leiden waar ik tot nu toe met veel plezier na toe ga.

Tjardo (26)
Dus, Praise. Heel eerlijk gezegd, toen ik twee jaar terug bij Praise kwam om een keertje mee te zingen dacht ik dat ik een van de oudsten zou zijn. Gelukkig viel dat mee. In de tussentijd zing ik nog steeds mee, maar nu wekelijks. Als tenor ben ik erg blij met de noten die de sopranen niet zingen. Maar, ook als onderdeel van de tekstgroep (die gaat over de liturgie 🙂 ).
In het dagelijks leven doe ik mijn best cliënten te ondersteunen. Ik begeleidt ze met het veranderen van hun gedrag en gedachte-patronen. Kan je al raden wat mijn werk is?
Mijn vrije tijd zit vooral in zeilen, bergklimmen, lezen en veel waterscouting. Bij scouting geef ik leiding bij de verkenners, leidt ik leiding op en ben ik lid van de Admiraliteit. En… had ik zeilen al gezegd?

Deel in het plezier
  • 11
  •  
  •  
  •