Smoelenboek

Onze leden stellen zich voor.
(Op de info pagina is meer informatie te vinden over het koor zelf.)

Anneroos (35)
Ik ben Anneroos en ben 35 jaar oud.
Ik ben al 18 jaar lid van Praise als sopraan, jarenlang deel van het bestuur geweest en van allerlei commissies, maar doet het nu in m’n laatste jaar iets rustiger aan. Wat ik erg leuk vind aan Praise is dat het er altijd gezellig is & dat iedereen welkom is. We zingen met plezier & er is altijd tijd voor een geintje. Eigenlijk zijn we een soort van disfunctionele familie; een echte Praisefamilie, dus. 😉
In het gewone leven werk ik op het kantoor van een kinderopvangorganisatie. Naast zingen (bij Praise, maar ook onder de douche, in de keuken of op de fiets) ben ik fan van op de bank dikke boeken lezen, series kijken, spelletjes spelen, m’n beginnende skills op de gitaar verder ontwikkelen & kopjes thee drinken.

Amy (14)

 

 

 

 

 

 

Arjan (27)

 

 

 

 

 

 

Christina (25)
Hallo, ik ben Christina en ik ben 25 jaar oud.
Ik zing ook bij Praise en ik sta tussen de sopranen.
Mijn hobby’s zijn zwemmen, softballen, lezen, dansen, tv kijken, spelletjes spelen, creatief bezig zijn met bijv diamond paiting en tekenen en zingen natuurlijk ook.
Als ik mag zingen dan ben ik blij. Zingen doe ik dan ook graag, maar het liefst samen met Praise. 😀

 

Esther (22)
Ik ben Esther en ik ben 22 jaar oud. Als klein meisje droomde ik er al van om te zingen bij Praise en in 2015 werd die droom werkelijkheid. Na even een kleine pauze in 2021 ben ik sinds 2022 weer vol goeie moed aan het zingen tussen de alten en ben ik zo nu en dan ook achter de piano te vinden.
Ik vind het zo gezellig bij Praise omdat iedereen wordt geaccepteerd zoals hij is. Doormiddel van spelletjes, activiteiten en natuurlijk zingen creëren we met z’n allen een gezellige sfeer, vaak tot in de late uurtjes. In het dagelijks leven studeer ik Rooms-Katholieke theologie aan Fontys Hogeschool voor theologie en levensbeschouwing in Utrecht. Daarnaast ben ik graag creatief bezig en ben ik veel bezig met schrijven en filosoferen.


Felicia (22)

 

 

 

 

 


Femke (21)
Hallo, ik ben Femke, ik ben 21 jaar.
Ik zit nog niet zo lang op Praise maar ik vind het heel gezellig. Het is fijn bij Praise omdat iedereen erbij hoort en we leuke activiteiten doen.
Ik werk op een basisschool als klassenassistent en dat vind ik heel leuk. Naast zingen tennis ik ook op zaterdagochtend. Verder houd ik van: kleuren, stedentrips, kamperen, zwemmen en lezen.
Groetjes van Femke


Jan (33)

 

 

 

 

 

 

Leon (30)
Ik ben stil, gezellig en (ligt aan wie je het vraagt) grappig.
Wanneer je mij niet bij de bakker tegenkomt ga ik zingend en dansend door het leven.
Bij Praise zing ik de bas en mijn ‘vrije tijd’ is verder grotendeels gevuld met stijldansen.
Ik ben met verschillende jongerenreizen meegeweest, sommige wat dichterbij, als Beauraing (BE) en Taize (FR), en soms wat verder, als de WJD Krakau (PO) en WJD Rio de Janeiro (BR).

 

LoraineLoraine (32)
Hallo wereld!
Ik ben Loraine en ik ben al mijn halve leven lid van Praise. Beginnend als alt heb ik door de jaren heen veel geleerd bij Praise, onder andere in de tekstgroep en in het bestuur als penningmeester. In het combo ben ik de bas. Op dit moment hebben we even geen dirigent (maar ben je er één, meldt je aan ? ), dus zwaai ik soms wat naar mijn medePraiseleden. ?
Naast zingen hou ik van dansen, lezen, sla-pen, breien, matig ukelele spelen, lekker eten en tijd doorbrengen met familie en vrienden.

MarissaMarissa (29)
Ik ben politica, pianist, sopraan, wiskunde nerd, geek en puzzelaar. Bij Praise gaan we regelmatig de hoogte in en daar doe ik luidkeels aan mee. De laagte natuurlijk ook, maar dat is wat lastiger.
Ik ben tweedejaars student Technische Wiskunde aan de TU Delft. Voor alle vragen over wiskunde kun je dus bij mij terecht. Naast mijn studie ben ik actief bij de PvdA en de Jonge Socialisten.
Ik zing al bij Praise sinds januari 2010.

Martijn (24)

 

 

 

 

 

 

Myrthe (20)
Hoi, ik ben Myrthe. Ik ben 20 jaar oud en daarmee de jongste Praiser.
Ik ben als 14, bijna 15, jarige bij Praise gekomen en heb me er tot vandaag nog niet verveeld.
Ik ben begonnen aan mijn derde jaar van de Pabo aan de Hogeschool in Leiden en ben daar erg druk mee.
Tussendoor maak ik wel altijd tijd voor mijn hobby’s als muziek maken, zingen, tekenen en lezen, maar iedere week kijk ik toch weer uit naar de vrijdagavond om samen lekker te Praisen!

Rob

Rob (26)
In 2 woorden ben ik: gezellig en vrolijk.
Ik heb VWO gedaan op het Alfrink College in Zoetermeer en nu studeer ik Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit Delft.
Bij Praise ben ik een tenor en ben ik, na hier en daar al stiekem mee te denken, en door de sterke overredingskracht van Arjen en Sander, twee jaar terug officieel in de PR-commissie gestapt.
Zelf zit ik inmiddels 5 jaar bij Praise, ik ben er oorspronkelijk terechtgekomen nadat ik een keer mee werd genomen door een klasgenoot en ben gebleven omdat het gewoon vet gezellig is! Mijn favoriete moment met Praise is het Jongerenkorenfestival in Poeldijk, omdat het ook leuk is om allemaal andere koren een keer te zien/horen.

Sander (28)
In 3 woorden ben ik: gedreven, enthousiast en nieuwsgierig.
Ooit begonnen bij Holland Dance dankzij goede vrienden bij Praise. Nu professioneel inclusiedanser, op en af reizende naar Engeland en Nederland.
Bij Praise ben ik een tenor en ooit ben ik begonnen bij de PR-commissie, daarna de activiteitencommissies, barcommissie etcetera! Nu nog altijd nieuwsgierig en vereerd om in het bestuur van WESP te zitten, waar Praise een onderdeel van is.
Zelf zit ik inmiddels 8 jaar bij Praise, ik ben er ooit terechtgekomen via een schoolvriendin maar ben blijven hangen dankzij alle gezelligheid. Mijn favoriete moment bij Praise was Praisedijk 2015, wat hebben we er een energie van gekregen!

Sanne (23)
Ik ben Sanne en ik ben 23 jaar.
Ik zit al 5 jaar bij Praise en ga er altijd met plezier naar toe. Niet alleen omdat ik het erg leuk en gezellig vind met alle andere koorleden, maar ook omdat ik mezelf mag zijn en dat is zoals elk ander koorlid van Praise nou eenmaal prettig gestoord.
Bij Praise zing ik als alt, maar ik ben wel degene die nog niet echt m’n mond durf open te trekken als we gaan zingen. Dit is vooral omdat ik nog steeds het idee heb dat ik echt niet mooi kan zingen. Maar daar kom ik wel overheen.
Naast zingen bij Praise doe ik al sinds mijn vijfde aan ijshockey bij de Zoetermeer Panters als keeper en speelde ik op het 1 na hoogste niveau in Nederland. Ook heb ik inline hockey in Duitsland gespeeld. We zijn een echte ijshockey familie want ook mijn broer speelt ijshockey als keeper en mijn moeder heeft het een paar jaar gedaan. IJshockey kost veel tijd maar toch ben ik super blij dat ik het kan combineren met Praise, want ik zou echt niet meer zonder Praise kunnen.
Sinds 2020 doe ik de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek aan de Hogeschool Leiden waar ik tot nu toe met veel plezier na toe ga.

Tjardo (27)
Dus, Praise. Heel eerlijk gezegd, toen ik twee jaar terug bij Praise kwam om een keertje mee te zingen dacht ik dat ik een van de oudsten zou zijn. Gelukkig viel dat mee. In de tussentijd zing ik nog steeds mee, maar nu wekelijks. Als tenor ben ik erg blij met de noten die de sopranen niet zingen. Maar, ook als onderdeel van de tekstgroep (die gaat over de liturgie 🙂 ).
In het dagelijks leven doe ik mijn best cliënten te ondersteunen. Ik begeleidt ze met het veranderen van hun gedrag en gedachte-patronen. Kan je al raden wat mijn werk is?
Mijn vrije tijd zit vooral in zeilen, bergklimmen, lezen en veel waterscouting. Bij scouting geef ik leiding bij de verkenners, leidt ik leiding op en ben ik lid van de Admiraliteit. En… had ik zeilen al gezegd?

Vera (15)

 

 

 

 

 

 

Wydianne (18)

Deel in het plezier