Smoelenboek

Onze leden stellen zich voor.
(Op de info pagina is meer informatie te vinden over het koor zelf.)

AnneroosAnneroos (30)
Ik ben Anneroos (één woord, aan elkaar, met één hoofdletter, zonder streepje) & ik ben 30 jaar oud.
Ik ben al 13 jaar lid van Praise. Ik ben er sopraan, deel van het bestuur en lid van de archiefcommissie, tekstgroep & pr-commissie. Wat ik erg leuk vind aan Praise is dat het er altijd gezellig is & dat iedereen welkom is. We zingen met plezier & er is altijd tijd voor een geintje. Eigenlijk zijn we een soort van disfunctionele familie; een echte Praisefamilie, dus. 😉
In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid bij WESP. Verder ben ik erg gek op boeken. 😀 Ik ben echt een boekenwurm, en d’r is niets lekkerder dan op de bank met een boek en een lekker kopje thee. Ook ben ik een echte TV/film/sci-fi geek (geek & proud! :P) & een echte Anglofiel. Ik heb Taalwetenschappen & Engelse Taalkunde gestudeerd & zelfs nog een tijdje bij een universiteit in Engeland doorgebracht. Ik moest toen natuurlijk Praise wel even missen, maar gelukkig hadden zij daar ook een koor met net zulke prettig gestoorde mensen als hier. Zo zie je maar, de Praise mentaliteit leeft overal. 😀

ChristinaChristina (21)
Hallo, ik ben Christina en ik ben 21 jaar oud.
Ik zing ook bij Praise en ik sta tussen de sopranen.
Mijn hobby’s zijn tennissen, zwemmen, voetballen, softballen, lezen, dansen, tv kijken, tekenen en zingen natuurlijk ook.
Als ik mag zingen dan ben ik blij. Zingen doe ik dan ook graag, maar het liefst samen met Praise. 😀

 


Esther (18)
Ik ben Esther en ik ben 18 jaar oud.
Ik ben muzikaal, enthousiast en mezelf. Ik studeer Social Work aan Hogeschool Utrecht. Mijn hobby’s zijn zingen, piano spelen en creatief bezig zijn. Bij Praise zing ik bij de alten. Ik ben bestuurslid van WESP als Activiteitencoördinator. Ik zit bij Praise omdat mijn zussen jaren lid zijn geweest, hierdoor wilde ik al lid worden sinds ik klein ben.
Ik zit op dit moment al 4 jaar bij Praise en het leukste moment tot nu toe vind ik het 35-jarige lustrum.

Gabriëlle

Gabrielle (19)
Ik ben Gabrielle. Ik ben dol op dieren en natuurlijk op zingen. Bij Praise zing ik bij de alten. Ik vind de liederen die we zingen super leuk en het is elke vrijdag weer super gezellig.

 

 

 

.

leon

Leon (26)
Ik ben stil, gezellig en grappig.
Ik ben student aan de Haagse Hogeschool waar ik Process and Food Technology studeer. In mijn ‘vrije tijd’ dans ik en zit natuurlijk bij Praise waar ik momenteel als enige bas zing.
In de zomers ga ik graag mee met de Taizé jongerenreis en ben twee keer mee geweest naar de WJD. Ik heb heel lang aan judo gedaan, maar op dit moment heb ik daar te weinig tijd voor, dus die zwarte band laat nog even op zich wachten.

LoraineLoraine (27)
Ik ben Loraine en ik ben in 3 woorden: thuis bij Praise.
Ik zit op het moment in mijn twaalfde Praisejaar (in het jaar dat je 15 wordt, mag je namelijk al bij Praise). Beginnend als alt heb ik door de jaren heen veel geleerd bij Praise, onder andere in de tekstgroep. Inmiddels leer ik door in het bestuur als penningmeester en zelfs in het combo met bas.
Het mooiste aan Praise vind ik dat het een familiegevoel heeft, waarbij iedereen die wil zingen (tussen de 15 en 30 jaar) welkom is.
Toen ik bij mijn eerste Paaswake met Praise niet zelf mijn kaarsje uit durfde te blazen (i.v.m. eventueel rondvliegend kaarsvet), zat Sandra (inmiddels oud-lid) naast me om daar mee te helpen. Nu, bijna tien jaar later, delen wij Praisers nog steeds zorgen en overwinningen met elkaar. En niet te vergeten: er is altijd ruimte voor meer Praisers.

MarissaMarissa (24)
Ik ben politica, pianist, sopraan, minder valide (daar merk je weinig meer van). Bij Praise gaan we regelmatig de hoogte in en daar doe ik luidkeels aan mee. De laagte natuurlijk ook, maar dat is wat lastiger.
Ik ben student aan de hogeschool Rotterdam. Daar ben ik 4ejaars aan de leraren opleiding Wiskunde. Ik werk bij studiekring daar geef ik bijles in… wiskunde, maar ook andere vakken.
Ik zing al bij Praise, wat een rekenwerk was dat, sinds januari 2010. Dus 6 jaar en ik ben daarvan 5 jaar onderdeel geweest van de tekstgroep waarin we de thema’s voor vieringen verzinnen en liedjes uitzoeken.

MartijnMartijn (31)
Ik ben de pianist van dit gezellige gezelschap.
Sinds 2010 begeleid ik de gezangen op de piano. Ik ben via-via bij dit koor terechtgekomen, en eigenlijk altijd blijven hangen. Gedurende deze tijd met verschillende combinaties van gitaristen, bassisten en drummers heb ik de muzikale begeleiding van het koor verzorgd.

 

 

RobRob (22)
In 2 woorden ben ik: gezellig en vrolijk.
Ik heb VWO gedaan op het Alfrink College in Zoetermeer en nu studeer ik Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit Delft.
Bij Praise ben ik een tenor en ben ik, na hier en daar al stiekem mee te denken, en door de sterke overredingskracht van Arjen en Sander, twee jaar terug officieel in de PR-commissie gestapt.
Zelf zit ik inmiddels 5 jaar bij Praise, ik ben er oorspronkelijk terechtgekomen nadat ik een keer mee werd genomen door een klasgenoot en ben gebleven omdat het gewoon vet gezellig is! Mijn favoriete moment met Praise is het Jongerenkorenfestival in Poeldijk, omdat het ook leuk is om allemaal andere koren een keer te zien/horen.

RosalindeRosalinde (31)
Mijn taak is dit zootje ongeregeld een beetje in goede banen te leiden.
Mijn favoriete recept: Praise.
Ingrediënten:
– 15 koorleden
– 4 comboleden
– 10 kilo enthousiasme
– Een handje instrumenten
– Techniek
– Pedagogiek
Bereidingswijze:
o Plaats de instrumenten in een afgesloten ruimte.
o Voeg de comboleden toe en laat een uurtje in de ruimte sudderen. Schrik niet van vreemde geluiden, dit is een natuurlijke proces en kan geen kwaad.
o Voeg de koorleden toe aan de kokende massa.
o Strooi al roerend het enthousiasme in de ruimte erbij. Verdeel dit goed zodat het niet klontert.
o Voeg naar eigen smaak techniek en pedagogiek toe, vooral niet te sterk kruiden om het
karakter van het gerecht te behouden.
o Serveer in een mooie viering.
O ja, ik zelf ben 31, werk in de kinderopvang, ben dus dirigent bij Praise en sinds vorig jaar zelfs bezig met deel twee van een opleiding.

SanderSander (24)
In 3 woorden ben ik: groen, enthousiast en positief.
Ooit begonnen aan Technische Informatica en de opleiding Tweedegraads Biologie Docent. Nu professioneel inclusiedanser, grotendeels gebaseerd in Engeland.
Bij Praise ben ik een tenor en ooit ben ik, uit nieuwsgierigheid, begonnen bij de PR-commissie, daarna vrijwel alle commissies gedaan. Nu nog altijd nieuwsgierig en de passie kreeg ik er gratis bij.
Zelf zit ik inmiddels 5 jaar bij Praise, ik ben er ooit terechtgekomen via een schoolvriendin maar ben blijven hangen dankzij de gezelligheid. Mijn favoriete moment bij Praise was Praisedijk 2015, wat hebben we er een energie van gekregen!

 

 

 

Deel in het plezier
  • 11
  •  
  •  
  •