PraiseAwardsGala 2019

Zonder Sander

Traditiegetrouw is de laatste repetitie voor de vakantie bij Praise geen repetitie. Het is een event. Een feest. Een gezellig samenzijn, omwille van de show! De PraiseAwards 2019

Het was vrijdagavond 19 juli 2019. Een prachtige avond die geen verliezers kende. Na jaren trouwe dienst, was Sander niet meer in de Praisentatie te vinden. Een enorme uitdaging voor het nu eenkoppige Praisentatieduo, bestaande uit, Loraine. Gezien Sander in het buitenland is, werden audities voor een vervanger voor het felbegeerde tweede plekje in het Praisentatieduo live afgenomen.

Aan de acts was te zien dat alle artiesten hard hadden gewerkt. Bloed, zweet en tranen maakte dat de acts dit jaar van nieuw niveau waren. De ene artiest was nog uitbundiger gekleed dan de ander en de attributen waren dit jaar niet aan te slepen.

De strijd om de open Praisentatiepositie is nog niet gestreden. Aan het eind van de avond kon geen duidelijke winnaar worden aangewezen. Maar natuurlijk waren er alleen maar winnaars in het publiek en dat maakt het toch een zeer geslaagde avond.

Aan alle winnaars: Gefeliciteerd! En onthoud  Een beetje regenwater op zijn tijd, doet jouw award nog groter groeien.

Deel in het plezier