Dubbeldikke strijd bij Praise

De dag was vrijdag 22 september. Vandaag repeteerde Praise bij WESP. Na de viering van zondag 17 september konden wij wel weer wat samenwerkingsoefeningen gebruiken. Dit hebben wij gedaan door een ritme-oefening. Ja, je bent een koor of je bent het niet. En als je dan een keer komt kijken, val je direct met je neus in de boterOverigens vielen onze combodames ook met hun neus inde boter; ze hebben beiden een nieuwe versterker aan hun gitaar hangen. Op 15 oktober kun je in de Doortocht hun nieuwe klank komen beluisteren.

Na een goede repetitie, waarin hard gewerkt is aan samenwerken en samenklank, gingen wij de strijd met elkaar aan. Christina had een NERF-activiteit voorbereid. In plaats van één vlag, moesten we er nu twee vinden. Dubbel het plezier dus. Helaas moest je, wanneer je geraakt werd, ook dubbel zo lang wachten voor je weer door mocht, want we doen alles dubbel.
Uiteindelijk hadden we zelfs een dubbele winst, ieder team heeft één keer gewonnen, en ruimden we samen op.

Zo kwam er een einde aan een avond vol samen, – en tegen elkaar werken bij Praise. Maar als wij eerlijk zijn? Samen vinden wij toch een stuk leuker.

Deel in het plezier