Het is aan, in De Kapelaan

Repetitie Kapelaan

Op vrijdagavond 23 juni repeteerde Praise in De Kapelaan. Dat is op zich niet zo bijzonder, dat doet Praise namelijk elke maand wel een keer, maar deze avond was op meerdere vlakken anders dan anders…

Voor het eerst sinds lange tijd was er tijdens onze repetitie ook een andere activiteit in De Kapelaan. De repetitie begon dus zonder piano en na een snelle actie van heel Praise kon na een kwartier ook de pianist aan de slag (de andere activiteit heeft vast niet gemerkt dat er voor hun pauze nog een piano stond en daarna niet meer, al zal het niet alle aanwezigen zijn ontgaan dat Praise de indeling van de ruimte tijdelijk heeft geïnterrumpeerd. 😉)

Maar er was nog meer anders dan anders. Na de repetitie kregen we namelijk de tijd om de laatste hand te leggen aan de acts voor de Praise Awards van 7 juli. Ook is de strijd om de hoogste en laagste noten gestreden én is er gestemd voor twee andere awards, te weten de Blij-Ei,- en de Feestbeestaward. Wat de uitslagen mogen zijn van al deze enerverende activiteiten zien we op de avond van de Praise Awards zelf!

Na al dit Awardsgeweld ging een deel van Praise nog dapper FreeCiv oefenen voor de LAN-party van WESP die een dag later plaats zou vinden. Benieuwd of dat oefenen zijn vruchten heeft afgeworpen? Klik hier!

Deel in het plezier