In het echt =D

Zoetermeer, 10 juli 2020

Jaja! We mogen weer! Na maanden Praise en WESP-activiteiten digitaal (over Discord) zagen we elkaar op 10 juli weer in het echt! Dit is natuurlijk met 1,5meter afstand van elkaar, we zijn in de buitenlucht en bij klachten blijf je thuis, maar toch. We waren er weer, in het echt =D

Voor een verslag van de wandeling van zaterdag 11 juli, moet je even doorlezen op de website van WESP

Ik ga repeteren en ik neem mee… een campingstoel… mijn eigen bladmuziek… een beker… een WESP-trui voor als het ’s avonds koud wordt… en… mis ik dan nog wat? Ik denk het niet!

De dirigent had ook nog een keyboard bij zich en enkele leden een gitaar. Dan was er nog een cajon voor de drummer en de zangers kwamen ook rustig buiten. Onder de overkapping aan het Nicolaasplein waaide het niet te hard en bleef het droog.

Aan het eind van de repetitie kregen we zelfs het compliment van de dirigent dat de Discordrepetitiemaanden nog niet eens zo slecht waren voor onze kwaliteit 😉 Nee hoor, de dirigent zei dat veel positiever. Na de repetitie lieten wat leden horen hoe hun gitaarskills tijdens de corona waren verbeterd en was het nog erg lang gezellig buiten op het Nicolaasplein.

Deel in het plezier