Praise wint Sportiviteitsprijs

Deze Hemelvaart nam Praise deel aan het HemelVoetbalVaart, een voetbaltoernooi voor Jongerenkoren.Ons motto van de dag: willen we chagrijnig winnen? NEE! Willen we blij verliezen? JA!

Het was een wat grijze en miezerige dag, maar ondanks dat gingen we er toch een blij en vrolijke dag van maken. We begonnen de dag met een korte viering, waarna we ons konden omkleden, opwarmen en daarna begon het toernooi dan echt.

We speelde 3 wedstrijden die met scores van 2-1, 8-0 & 5-0 toch ietwat dramatische aflopen hadden. Na de poule-wedstrijden was er even pauze waarin een slalom estafettespel gespeeld werd. De extra hindernis hier was dat men elkaar op de wijze van een olifantenpolonaise moest vasthouden. Uiteindelijk werden we hier 2e mee! 

Nadat we nog gekeken en aangemoedigd hadden bij de halve finales en de echte finale, werd het tijd om ons om te gaan kleden (en te ontdooien) voor het diner. Het eten was lekker en we hebben ons daarna ook nog even vermaakt in het speeltuintje, totdat het feest begon. Na een uurtje lekker dansen was de prijsuitreiking, alhoewel we als laatste in de ranglijst geëindigd zijn kregen wij wel de Sportiviteitsprijs. Volgend jaar weer?

Deel in het plezier